Sort Diamant

Dette er ikke en reklame eller sponsoret indlæg

Efter jeg er begyndt at arbejde i Matas, er jeg virkelig blevet opmærksom på nogle lækre produkter. Blandt andet er jeg blevet rigtig glad for Clinique. Ikke nok med at det er produkter der er 100 % parfumefri, som er godt til min hud efter kemo, så er det et troværdig produkt. Det skal forstås sådan, at det creme siger den skal kunne gøre, gøre den faktisk. Jeg bruger blandt andet disse to produkter. En dagcreme og en øjencreme

  • Dagcremen i en rig creme-gelé, der hurtigt fugter og beskytter hudbarrieren på en tør eller sart hud. Kan øjeblikkelig mærke at den giver fugt også plejer den op til 24 timer. Ved længere tids brug, bliver hudens naturlige fugtbarriere forbedret. Perfekt til en tør eller sart hud. Eller i mit tilfælde en kemo hud.
  • Øjnecremen er en creme til alle hudtyper. Den mindsker synligt mørke rande, hævelser og linjer omkring øjnene. Blødgør og plejer huden. Jeg har fået en del pigmentforandringer og rødme omkring øjene efter kemoen, og efter 14 dages brug, kan jeg se forskel. Cremen er super lækker at arbejde med. Husk, man må ikke “smøre” øjencreme på, den skal blot duppes på under øjet med fingeren.

Ha en dejlig fredag og en god weekend 🙂