Sort Diamant

Elsker du DIY-projekter lige så meget som mig, så skal du helt sikkert tjekke Pinterest ud. Pinterest er et super godt sted at finde inspiration. Her er alt fra håropsætning, madlavning, julehjerter og lækker indretnings guides og inspiration og det er netop denne del af Pinterest jeg elsker. Jeg elsker at flytte rundt, på både møbler og små ting. Vaser bliver byttet rundt, bøgerne kommer i en ny rækkefølge og billederne bliver skiftet ud. Men det er altid sjov at få noget nyt og spændende ind i indretning. Dertil er Pinterest genial.
Her er nogen af de projekter jeg gerne ville give mig i kast med, hvis jeg havde råd og overskud. Jeg er specielt vildt med Tic tac beholderen, der er lavet om til en hårnåls holder. Men det kan være i også kan finde lidt inspiration til nogen små projekter. I kan finde billeder og guide til de fleste idéer inde på min pinterest profil. Ha en forsat dejlig mandag 🙂