Sort Diamant

Der sket lidt af hvert den sidste måneds tid, skolestart, sygdom, hygge aftner og meget mere og noget af det er selvfølgelig også røget på Instagram.

  1. Mor kom til Aarhus for at tage med på sygehus og derefter hygge i skønne Aarhus, dog husker jeg at tiden blev mest brugt i IKEA.
  2. Kæresten og jeg havde 2 års dag d. 17 August. Vi tog på Can Blua, en lækker tapasrestaurant på klosterport 2. Helt klart et anbefalelsesværdigt sted, dog skal man lige have pengepungen i orden, da retterne er lidt dyre, men sådan en dag som 2 års dag, måtte man godt. N gav mig i øverigt et gavekort på mega selvforkælelse. Massage, ansigtsmasker, hårkur osv. hjemme i lejligheden, jeg skal bare sige til.
  3. I fredags var det rigtig møg vejr, og derfor besluttede hele lejligheden (4 stk.) at bestille pizza. Så vi rå hyggede med Linje 3 og LÆKKER pizza!
  4. Jeg har arvet en del teaktræs ting fra min bedstemor, og jeg er utrolig glad for det. Jeg har stort set fået det hele op i lejligheden, blandt andet mine spisestole.  Dog er betrækket et ikke ligefrem vildt moderne, men indtil vi finder stilen i stuen er de helt okay.
  5. I tirsdag var jeg ude og køre med ambulance, ikke en særlig rar oplevelse. Jeg havde kastet blod op på skolen og havde det i forvejen rigtig skidt. Så kom på skaden stuen og blev tjekket, heldigvis fandt de ingenting alvorligt, men de sagde at jeg havde en slem mavevirus. Så efterfølgende holde jeg mig i sengen for at blive rask.
  6. Min kære rumbo havde fødselsdag og hun havde inviteret på fødselsdags boller, varm kakao med flødeskum og en super lækker Islandsk lagkage. Den var virkelig god og vil helt klar selv prøve at lave den næste gang familien kommer. Den er nem og lige til. Hvis i selv vil prøve kræfter med det, så finder i opskriften her.

Disse instagram opdateringer vil fremover blive en fast del af bloggen, men hvis i gerne vil følge mig på instagram, så hedder min profil louiisekristensen .