Sort Diamant
outfit #2

outfit #2

Mesh kjoler er simpelthen min nye favorit beklædning. Kan både bæres til jeans & strømpebukser. Jeg har så mange forskellige mesh kjoler efterhånden, men ej hvor jeg elsker dem. Jeg har denne på fra only, dog er min grøn. Her ser i mig i butikken som jeg arbejder i, Alton&Heim. Jeg er på arbejde i dag, og der er er desværre ikke sket særlig meget, men det bunder jo nok ud i at det er Black Friday i morgen. Her i butikken kommer vi ikke til at køre nogle tilbud, men får til gengæld besøg af en kunstner og har en kaffe bar.

I morgen har jeg fri, og selvom jeg kun har været på arbejde 2 dage i denne uge, så synes jeg det er tiltrængt. Har ikke sovet så godt her på det sidste og synes det er lidt hårdt til kroppen at stå så meget. Men i morgen, der tænker jeg at tage et smut ned i byen og se mig lidt omkring. Jeg falder sikkert over et tilbud jeg ikke kan modstå. Men jeg håber egentlig lidt på at, finde en fin bluse jeg kan tage på i morgen aften. Jeg skal nemlig til The minds of 99 koncert og jeg glæder mig!! Vi er en ordenlig venneflok der har bestilt billeter for snart et år siden, så forventningerne er høje. Vi starter med lækkert mad og drinks, også skal den ellers have hele armen. Ha en dejlig aften og god shopping i morgen.

My place

My place

Jeg har været så heldig at få lov til at rykke lidt rundt i vores soveværelse og opgradere mit make-up bord. Da vi flyttede ind i vores lejlighed, fik jeg Nicolai til at lave et bord til mig, som jeg faktisk har skrevet et indlæg om her. Men med tiden, synes jeg det var lidt rodet og havde lyst til noget nyt. Derfor er hele soveværelset blevet forvandlet og blevet super lækkert. Men vigtigste af alt har jeg fået mig et nyt sted at sidde. Her kan jeg sidde og lægge make-up, tegne, blogge, rediger billeder, læse og alt muligt hyggeligt.  
Med tiden overvejer jeg at sætte marmor folie på skuffen, samt et messing greb. Det vil give skrivebordet et lidt mere personligt touch.

Glas krukken har jeg fundet i IKEA til ingen penge. Den er så fin i lyset, sammen med mine yndlings smykker

P.s. Ja, det er mig i ser i det lille spejl, med morgenhår og Northside t-shirt.

Jeg har den her følelse

Jeg har den her følelse

Jeg føler mig ærlig talt lidt uheldig!!

Søndag nat, blev starten på 24 timers kaos, smerter og masser af tanker. Det i ser her er nemlig mig, efter en akut operation mandag aften. Jeg har fået fjernet en blodfyldt cyste ved min æggestokke. En cyste som gav mig voldsomme smerter natten til mandag og som fik mig til at ringe til sygehuset. Efter tre forskellige afdelinger, fandt de endelig svaret på mine smerter. Nu ligger jeg så hjemme med 4 huler i maven og en cyste mindre. 

Hvis jeg skal være helt ærlig, så føler jeg mig virkelig uheldig. Min krop og jeg har virkelig været meget igennem de sidste 3 år, og det er som om det aldrig stopper. Det gør mig frustreret og ked af det. For jeg prøver virkelig at få nogle succesoplever i mit liv, men de bliver hurtigt slået ned af episoder som denne. Jeg er foreksempel lige startet på nyt job og havde glædet mig til en ny uge på jobbet, men så sker dette. 

En veninde skrev til mig i går at, hun sjældent havde mødt en person så uheldig som mig, og det ved jeg flere kan nikke genkendende til. Men jeg prøver virkelig at holde hovedet højt og glæde mig over de små og store ting der nu engang sker i mit liv. Alt fra, nyt arbejde eller at sidde med min niece i armene, til en fredag aften hjemme. 
Alt det her sygdom har både gjort mig stærkere og givet mig lysten til at værdsætte hverdagene meget mere. Så husk at nyde dagen og husk at livet går videre, selvom det er et bump på vejen.

En ny start

En ny start

I morgen er det tid til en ny start. Jeg starter nyt job, et sted som passer helt perfekt til mig. Jeg skal nemlig være sælger ved alton&heim – et showroom i Aarhus, og jeg glæder mig som et lille barn til at begynde.

Detter er ikke en elevplads, men derimod en mulighed som jeg ikke vil gå glip af. Jeg er sikker på at det her bliver en oplevelse for livet og det er det helt rigtige jeg gør for mig selv. Jeg har ikke længere lyst til at søge elevpladser, få for høje forventninger og derefter blive skuffe. Derfor har jeg grebet denne mulighed. En mulighed om stabilitet, at være en del af noget nyt, lave noget jeg elsker og måske, udvikle mig på en måde som jeg ikke kunne hvis jeg gjorde min elevtid færdig nu. 

I dag har jeg min sidste fridag inden det hele går løs i morgen. Jeg har brugt den på kaffe, stearinlys, John Mayer og lidt hjemmearbejde. Kig endelig forbi til vores store åbning på torsdag.

En tur til staden

En tur til staden

Så kom jeg endnu engang til staden for at sige hej til mine brødre, svigerinder og min kommende niece, som stadig ligger trykt og godt inde i maven.
Jeg havde brug for at få frisk luft og komme væk fra den kedelig hverdag i lejligheden. Derfor flyttede jeg ind, på det kommende børneværelse på Frederiksberg og havde masser af tid og mulighed for, at udforske Kbh på helt egen hånd.

Jeg lånte min storbrors bycykel, for at komme rundt i København. En lidt mere hyggelig måde, end blot S-tog eller metro. Man går altid glip af de små hyggelige gader og skøre butikker, når man sidder i et tog. Så jeg susede så smukt rundt i min leopard kjole, (camouflage kjole, som Nicolai kalder det) og kørte steder jeg aldrig har været før.

Jeg havde researchet lidt hjemmefra og noterende små steder, som kunne være hyggeligt at besøge. Men intet var fastlagt, jeg kørte derhen hvor lysten tog mig. Det endte faktisk helt med at blive en god tur. Udover en god cykeltur, havde jeg generelt bare nogle dejlige dage i Kbh.

Jeg måtte selv igang med fotostudie hjemme hos min bror, til at tage outfitsbillede.

Smukke blomster på min nye yndlings gade.

Hermed min nye yndlings gade i København.
Jeg endte faktisk med at besøge gaden hele to gange, da jeg synes den var så hyggelige. Fik gange følesen af at være i Frankrig med de små caféer ud til gaden, blomsterhandler og små søde butikker. Lige da jeg gik og betragtede den parisiske ligende gade, kommer der 50 børn gående ud fra en skole og snakker fransk, det er da lidt sjovt.

Weekenden har også budt på praktisk arbejde, så alt er klar til lille pigen. Derfor serverede min storbror gode, hjemmelavede håndmader, til de arbejdene folk.

Min far har aldrig været på Nyhavn. Så hans mål med denne weekendtur, var at komme ned og få en øl på Nyhavn, så det skulle vi selvfølgelig.


Selvom man går alene rundt, kan man altså godt spiste lækkert. Derfor gik jeg ind og fik sushi, efter jeg havde vandret rundt i fisketorvet og små shoppede lidt.

Jeg havde lavet en aftale med min yndlings socialpædagog fra Rigshospitalet. En kvinde som virkelig hjalp mig igennem de hårde dage, og som stadigvæk har interesse for at jeg har det godt.

Endnu engang en god tur til København. Heldigvis kommer jeg igen om 2 uger, hvor mine gamle brødre holder 30 års fødselsdag.

Født morsingbo, men nu bosat i Aarhus C. 24 år og bor med min skønne kæreste. Salgsassistent hos alton&heim. Jeg er tosset med planter, popcorn & en god kop kaffe. Velkommen til mit lille frirum.

Følg mig på Instagram

  • Engang gemte jeg alle mine armbnd nr jeg havde vret
  • My place nytindlg mitaarhus sortdiamantblog makeupbord myplace decor indretning decoration
  • Trods sygdom kom nico3189 og jeg afsted og havde en
  • Mine absolut yndlings ting p jobbet Det mest fantastiske plaid
  • Lykken er At have fri dag fra arbejde fet gode
  • efterr mors weekendpen
  • Jeg har de sdeste veninder som tnker p mig Lige
  •  altonheim altonheim
  • Kl 9 slr vi drerne op for vores helt nye

Følg bloggen på facebook