Sort Diamant

H&M er altså fantastisk når man lige mangler lidt nyt basis til garderoben. Har ikke kunne passe mine cowboy bukser siden knoglemarvstransplantation, da jeg har tabt meget ret meget (ikke godt!). Så da jeg fandt cowboy bukser til 70kr. kunne jeg altså ikke lade være. Har smidt et link med til dem. De er super fede og passer mig perfekt. En sjælenhed for mig, med mine lange stænger. Derudover røg der også lige et par trusser, strømper og en lidt over-size stribet trøje med. Alle gode ting, som man altid kan bruge.

I dag skal jeg lige forbi lægen. Jeg har så ondt i mine fødder, mellem store tåen og den anden tå (hvad hedder den egentligt?) Men siden Coldplay koncerten, har jeg virkelig haft ondt i mine fødder, så nu skal de altså lige tjekkes. Også står den på pakning, igen igen… orker snart ikke mere, men vi mangler sådan set kun køkkenet, og så alle de der ting, som ikke har en kasse, de hører til. Hvad gør man lige med det? Åhha, op på hesten og finde det sidste energi, også er vi ellers også klar til at flytte på fredag. F*** jeg glæder mig virkelig!