Sort Diamant

I julegave fik jeg denne fantastiske bog, Mig før Dig. Eller jeg ved faktisk ikke endnu om den er fantastisk, jeg er først lige begyndt. Men af hvad jeg har hørt, har folk kun rost den, så jeg glæder mig til at komme ordenlig ind i Louisa’s liv. Mig før dig og også fået lavet en 2’er dig hedder ‘Efter dig’, som eftersigende skulle være endnu bedre, så nu er det bare i gang!

I dag har jeg været ude og bytte de sidste julegaver. Jeg havde blandet andet fået 3 af Mig før dig bogen, så har byttet den ene til en anden fin bog, jeg glæder mig til at vise jer. Også var der en blonde bodystocking der var for lille, som blev byttet til rigtig størrelse. Nu hygger jeg ellers bare med stearinlys, Nostalgi bolcher og min bog, og nyder at den næste eksamen er først næste torsdag og at jeg bestod første i går. Ha en dejlig dag alle sammen 🙂