Sort Diamant

(Brunch på Café Fraust)

Den sidste tid har virkelig gået alt for hurtig, derfor også mit fravær. Kalenderen har været proppet med flytning, sommerbio, sejltur, go kart, oprydning, venindehygge, læsning, shopping, filmaften, pandekager, frisk fanget fisk, kaffe, gåture, grill mad, fotografering, indretning og mange andre ting. Men det har egentligt også været en super hygge tid. De sidste 2 uger har jeg holdt sådan for alvor ferie. Normalt laver jeg jo ikke noget til dagligt, men Nicolai havde ferie og derfor valgte vi at gå all in på alt hvad der hedder ferie og hygge.

I den kommende tid, skal der tømmes de sidste kasser og vi skal ha hængt billeder og hylder op. Jeg skal begynde nede i genbrugsbutikken igen, hvor jeg har fået mit eget lille fokus område, som jeg glæder mig til at fortælle jer om. Også er der jo forsat kontrol på syghus og diverse undersøgelser, men jeg tager det i stiv arm, for er faktisk blevet erklæret 99% rask, jubiii 🙂 Ha en forsat god mandag alle sammen.
min sommerferie(Flyttedag – kæreste og svigerfar samler hjemmedesignet tv møbel)min sommerferie(Gør det selv projekt til mit nye kontor/arbejds område)
min sommerferie(Sejltur til Fur med familien)
min sommerferie(Blokhus strand med min mor)
min sommerferie(Blokhus strand)
Min sommerferie(Nicolai og jeg på vej til fur)
Min sommerferie(Go kart med Nicolais familie)