Sort Diamant

I torsdags tøffede jeg til Kbh med min chef, for at tage til modemesse i Bellacenteret. Det er en del af min elevuddannelse og en oplevelse jeg har glædet mig til i lang tid. Selvom jeg ikke havde en funktion til messen, var det super spændende at se hvor stort det hele er, hvor mange forskellige brands der er og se hvordan Saint Tropez arbejder for at få nye kunder. Jeg håber virkelig på at komme igen, opleve det hele engang til og måske meget mere.

Det har altid været en lille drøm for mig, at komme til modemesse og opleve hele fashion verden. Der var mange forskellige typer, som inspirerede og gav mig lyst til at udfordret min garderobe. Blandt andet denne røde bluse jeg havde på. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troede at jeg skulle gå rundt i en meget rød bluse, men jeg gjorde det sgu. Og ikke mindst at jeg gjorde det, men følte mig også meget tilpas. Blusen er selvfølgelig fra Saint Tropez og super fed. Jeg er specielt vild med ærmerne som er ret trompet agtig og super moderne. 
Fredag spiste jeg brunch med en af mine bedste veninder, hun bor i Kbh, så ser hende ikke så tit. Som altid snakkede vi om alt mellem himmel og jord. Jeg elsker de veninder som jeg har kendt i mange år, som ikke nødvendigvis bor lige rundt om hjørnet, men som jeg ved der altid er der for mig. De er de bedste.
Til frokost fandt jeg vej til Far’s dreng. En café jeg altid gerne ville besøge og jeg er glad for at jeg gjorde. Deres rugbrødsmadder er så lækre!
Weekenden blev ellers brugt på aftensmad med mine brødre, hjælpe et hold venner med at flytte og slappe max af på sofaen.