Sort Diamant

Vi kommer ikke udenom dem. Coldplay, mit total favorit band af alle! Hvis man har fuldt bloggen det sidste halve år kunne man læse her at jeg var til Coldplay koncert denne sommer. Det var noget af det mest fantastiske jeg havde oplevet i løbet af de sidste 3 år med sygdom. Derfor står bandet mig også meget nær nu, men specielt denne her sang, Fix you. Jeg mødte Chris Martin, fik autografer og hørte ham spille en sang. Han spurgte mig, lille bitte mig hvilken sang han skulle spille og jeg bad ham spille denne sang. Jeg elsker sangen, har altid gjort det og den er bare mere betydningsfuld for mig nu, hvor jeg har siddet 20 cm (seriøst!) ved siden af Chris, mens han spillede sangen med hans halv frække morgenstemme. Jeg får altid tåre i øjnene når jeg hører den. Teksten, musikken og min oplevelse med dette nummer.