Sort Diamant

Siden søndag aften har Mor og jeg været på mini ferie til København. Vi har boet hos min storbror på Frederiksberg og virkelig fået oplevet København. På tur til KøbenhavnVi startede med et besøg på Rigshospitalet. Jeg havde sådan en lyst og behov for at se dem der har betydet mest for mig i min indlæggelses periode på Riget. Heldigvis var de begge på arbejde og jeg fik masse af knus og søde ord. Så dejligt at se dem igen, efter så lang tid, og efter alt det de har gjort for mig. Efterfølgende sad vi ved Seven Eleven og fik en snegl og en kop kaffe og planlage dagens aktiviteter.

På tur til KøbenhavnVi skulle selvfølgelig forbi Nyhavn. Der er altid så hyggeligt, men specielt også nu, hvor de havde pyntet til jul og havde små huse langs vandet hvor der blev solgt æbleskiver og gløgg. I kan også se billedet på min instagram

På tur til KøbenhavnPå tur til KøbenhavnSå gik vi over den sjove bro ved papirs øen og endte over ved Copenhagen street food. Her var vi inde og få frokost. Pomfritter (shit, de var lækre) og en lækker Wrap med friturestegt kylling. Mums!

På tur til KøbenhavnVi kom forbi flere julemarkeder, og på et af stederne blev der solgt disse fine fliser. Fik ikke nogen med hjem, men de er altså rigtige søde.

På tur til KøbenhavnSelvfølgelig skulle vi også forbi d’angleterre og se deres juleudstilling.

På tur til KøbenhavnMandag aften var vi i Tivoli. Jeg har faktisk kun været i tivoli én gang før og jeg husker det knap nok. Så det var en rigtig fin oplevelse, specielt nu hvor der er pyntet op til jul.

På tur til KøbenhavnJeg elsker kaktusser og denne butik havde bare så mange fine.

Og nu sidder vi i toget med snuden på vej til Skønne Aarhus igen. Jeg glæder mig til at komme hjem. Specielt hjem til min seng og min kæreste. Vi har ikke set hinanden siden fredag og vi plejer at se hinanden hver dag, næsten, så det har været helt underligt. Men hjem og slappe af og lade op til 2 praktik dage i Matas også går jeg en hård tid i møde med julehjælper job i magasin for næste uge.