Sort Diamant

Ja, den er god nok, jeg lever stadig.

I disse uger opholder jeg mig i København, for at hjælpe til i butikken. Vi har 2 butikker i Danmark. En i Aarhus, hvor jeg hører til, også en butik i smukke københavn.
Det er altid dejligt at kunne træde til, når tampen brænder. De er lidt presset i København og jeg er derfor over og give lidt luft til butiks chefen. Det er meget sjovt at opleve hverdagen i et andet univers, end man er vant til. Men heldigvis kan man også lære af det. København gør tingene på sin måde, og Aarhus en anden.

Mens jeg har været herover har jeg haft ekstra meget fokus på SoMe, som jeg er ansvarlig for i Aarhus. Tiden er gået med masser af Photoshop og testforfatning. Det er en af de ting jeg nyder at arbejde med, men også gerne vil blive bedre til.
Kollegaerne herover er SÅ søde. Og første aften, var vi ude og spise og spille petanque. Dejlig måde at blive rystet sammen, med et fast team. Vi var på La Vecchia Signora, kæmpe anbefaling! Smuk og lækkert Italiensk sted inde i indre København. Servicen var i top, vinen var ekstra god og pizzaerne var FANTASTISKE! Jeg kommer helt sikkert igen!

Heldigvis har det ikke stået på arbejde hele tiden. Jeg har familie i København, som har fået masser af besøg (og en overnattende gæst). Mine brødre, deres koner & min dejlige niece, bor herover. Når vi nu bor lidt langt fra hinanden, er det rart at være sammen, bare i hverdagen. Uden stress og jag, men tid til at være sammen. Vi har solet i haven, spist lækkert mad, set film og nydt hinandens selskab. Og selvfølgelig har jeg fået leget, kysset og krammet en masse med min dejlige niece. Det er hårdt at hun bor så langt væk, men heldigvis er der ikke længere, end en Gomore tur ikke kan klare.