Sort Diamant

Denne uges onsdags ønske er primært et ønske pga det her *skide lorte* vejr. Det er godt nok blevet koldt uden for, specielt her i mandags var det virkelig koldt. Altså er vi ikke kun i starten af september? Jeg husker sidste år at det faktisk var ret lunt på dette tidspunkt, men har godt nok heller ikke kunne regne med denne sommer.

Jeg er derfor gået i gang med de tykke trøjer og store tørklæder. Men jeg vil gerne have et nyt tørklæde. Har et lækkert sort uld tørklæde, som jeg købte for 2 år siden i Oslo, men lidt nyt skader jo ikke. Og jeg vil virkelig gerne have dette, og specielt fordi det ikke bare er sort. Jeg har en tendens til altid bare holde mig til det sikre valg, men lidt farver eller mønstre skader jo ikke. Så denne onsdags ønske er dette tørklæde fra Asos som er anderledes end den basic sorte, men alligevel enkel.