Sort Diamant

I morgen er det tid til en ny start. Jeg starter nyt job, et sted som passer helt perfekt til mig. Jeg skal nemlig være sælger ved alton&heim – et showroom i Aarhus, og jeg glæder mig som et lille barn til at begynde.

Detter er ikke en elevplads, men derimod en mulighed som jeg ikke vil gå glip af. Jeg er sikker på at det her bliver en oplevelse for livet og det er det helt rigtige jeg gør for mig selv. Jeg har ikke længere lyst til at søge elevpladser, få for høje forventninger og derefter blive skuffe. Derfor har jeg grebet denne mulighed. En mulighed om stabilitet, at være en del af noget nyt, lave noget jeg elsker og måske, udvikle mig på en måde som jeg ikke kunne hvis jeg gjorde min elevtid færdig nu. 

I dag har jeg min sidste fridag inden det hele går løs i morgen. Jeg har brugt den på kaffe, stearinlys, John Mayer og lidt hjemmearbejde. Kig endelig forbi til vores store åbning på torsdag.