Sort Diamant

Tænkte at jeg ville fortælle jer lidt om hvem jeg er.

Jeg er typen der elsker at sove længe og helst til kl 11. Jeg elsker at lave mad og elsker GOD mad! Jeg er begyndt at se Grey’s hvide verden og gud hvor er det altså bare en god serie. Jeg elsker nips ting, de fylder efterhånden alle hylderne på væreslet. Jeg elsker at høre musik i badet og skråler også altid med. Jeg er alt for god til at bruge de penge jeg ikke har, alt for god for at sige det. Jeg elsker at der er opvaskemaskine i den nye lejlighed og altan og en stor stue.. jeg elsker bare denne lejlighed. Jeg har en svaghed for popcorn med holiday dip, selvom det lyder klamt, så er det virkelig mums. Jeg prøver virkelig på at være sund, men nogen gange er en is eller en lækker chokolade kage bare ikke nem at sige nej til. Jeg har rigtig meget tøj, går faktisk kun med halvdelen af det, men kan ikke nænne at smide det ud. Jeg elsker at tænde stearinlys, over det hele. Det er så hyggeligt og romantisk. Jeg var helt hvid håret som barn, men nu er jeg en lækker leverpostej. Jeg går ikke op i mærkevare, hvis jeg ser noget jeg kan lide, selv hvis det er fra netto eller H&M så køber jeg det. Jeg har rigtig mange bøger, men jeg er ikke den store læsehest. Jeg elsker at sy og har også egen symaskine.
Hvis i undre jeg over andre ting eller i mangler at få svar på nogle ting, så skriv endelig 🙂