Sort Diamant

Jeg føler mig ærlig talt lidt uheldig!!

Søndag nat, blev starten på 24 timers kaos, smerter og masser af tanker. Det i ser her er nemlig mig, efter en akut operation mandag aften. Jeg har fået fjernet en blodfyldt cyste ved min æggestokke. En cyste som gav mig voldsomme smerter natten til mandag og som fik mig til at ringe til sygehuset. Efter tre forskellige afdelinger, fandt de endelig svaret på mine smerter. Nu ligger jeg så hjemme med 4 huler i maven og en cyste mindre. 

Hvis jeg skal være helt ærlig, så føler jeg mig virkelig uheldig. Min krop og jeg har virkelig været meget igennem de sidste 3 år, og det er som om det aldrig stopper. Det gør mig frustreret og ked af det. For jeg prøver virkelig at få nogle succesoplever i mit liv, men de bliver hurtigt slået ned af episoder som denne. Jeg er foreksempel lige startet på nyt job og havde glædet mig til en ny uge på jobbet, men så sker dette. 

En veninde skrev til mig i går at, hun sjældent havde mødt en person så uheldig som mig, og det ved jeg flere kan nikke genkendende til. Men jeg prøver virkelig at holde hovedet højt og glæde mig over de små og store ting der nu engang sker i mit liv. Alt fra, nyt arbejde eller at sidde med min niece i armene, til en fredag aften hjemme. 
Alt det her sygdom har både gjort mig stærkere og givet mig lysten til at værdsætte hverdagene meget mere. Så husk at nyde dagen og husk at livet går videre, selvom det er et bump på vejen.