Sort Diamant

En anden julegave jeg er rigtig glad for er, min Kay Bojesen abe. Jeg havde nok egentligt ikke troet at jeg fik den, så jeg blev ekstra glad da jeg så en flot træ abe gemme sig i kassen. Jeg kendte godt til Kay Bojesen’s figur, men det var først efter at jeg havde læst 80 sider om ham, at jeg synes historien bag figurerne, gjorde dem mere spændende. Jeg lærte at aben var den første figur Kay skulle lave, men det var egentligt ment som en jakkeholder til børn. Efterfølgende var folk så vilde med hans abe at han begyndte at lave andre dyr ud af træ. Sjov historie som nu er en del af min stue 🙂

I dag har jeg fået min eksamens case til min sidste eksamen, som er på torsdag. Lige nu er jeg ikke særlig nervøs, men hvis jeg kender mig selv, så skal det nok komme. Men jeg har heldigvis min kæreste som er mester i at hjælpe mig, så nu skal den sidste eksamen bare ha en skalle!