Sort Diamant

Hold da op, det er længe siden jeg har skrevet på bloggen, og jeg ved det godt. Der er bare sket så meget på så kort tid at jeg ikke selv har kunne følge med. Jeg har blandt andet sagt JA til knoglemarvstransplatation… shit. Men ja, nu er det sat i gang og vi er allerede i gang med forberedelserne til den store dag. Jeg har ikke den præcise dato endnu, men engang til februar, måske marts. Jeg har fået testet mine lunger og mit hjerte, og alt så fint ud. På tirsdag skal jeg opereres. Jeg skal ha taget æg og dele af æggestokken ud. Jeg skal have kemo og stråleterapi når jeg skal i gang med transplantationen, og det ødelægger mine chance for at blive gravid senere i livet, derfor skal det tages ud og fryses ned. Så ja, det hele går lidt stærkt og fylder lidt i hverdagen.

Ellers er alt ved det gamle. Nicolai og jeg nyder stadig at bo i Aarhus. Det går fremad med skolen og kan snart se en enden på det hele. Har hygget med mine ynglings piger. fejret Nicolais fødselsdag og haft en rigtig dejlig efterårsferie med familie og svigerfamilie. 🙂