Sort Diamant

Halleluja, vi skal flytte. Den 16 september får vi nøglerne til vores nye lejlighed. Vi flytter fra Vesterbro torv i midt Aarhus, til smukke og rolige Trøjborg. Vi har valgt at flytte af flere grunde – spare penge, mere ro, tættere på naturen, tættere på mine veninder (hehe) og nyere lejlighed er nogle af de ting vi kan se frem til, og vi glæder os.

Min absolutte yndlings ting ved at flytter er selvfølgelig at vi skal have indrettet den nye lejlighed. Og for dem der kender mig, så ved de at, det er det bedste jeg ved. Jeg begyndte i en alder af 10 år, at leget “fra skrot til slot” med mine veninder, på min 9 kvm. store værelse. Jeg var både vært, stylist og deltager. Og var altid utrolig overrasket over det resultat, jeg SELV havde formået at lave. Haha. Derfor har jeg altid vidst at, det var min levevej.

Jeg er heldigvis så heldig at være “stylist” på jobbet og får lov til at skabe de forskellige miljøer i butikken. Jeg er min chef meget taknemlig for at give mig dette ansvar og sin tiltro til at jeg kan klare opgaverne.

Lige nu bruger jeg tiden til at finde inspiration og planlægge indretningen i den nye lejlighed. Og thank god for pinterest. Jeg har lavet en ny “opslagstavle” der hedder Ny lejlighed – inspiration. Der begynder at danne sig et mønter i stilen, så er det bare om kæresten er enig.