Sort Diamant

Stille og rolig kommer vi mere og mere på plads herhjemme. Lørdag aften finder jeg denne stål reol smidt til storskrald (fantastisk opfindelse) smider den over skulderen og tager den med mig hjem. Sjovt nok er det en reol jeg har overvejet at købe, bare som midlertidig løsning. Og nu står her. Nicolai brokkede sig slet ikke, så alle er glade. De fine vaser fandt vi til flagstangsmarked i lørdags. De er sååå fede og passer perfekt ind. Træ kalenderen er en indflyttergave fra vores venner. Jeg elsker den!
Det er længe siden jeg har blogget, men hovedet er et andet sted. Stresser lidt rundt om mig selv, og bruger meget tid på at finde mig selv igen, efter alt det her sygdoms halløj. Men én dag af gangen. Det vigtigste for mig lige nu er at huske mig selv, og ha en god oplevelse hver dag. I dag er jeg glad og tilfreds med at jeg har fået blogget – så det håber jeg også i er 🙂 God mandag til jer alle.
Et smugkig på lejligheden Et smugkig på lejlighedene