Sort Diamant

Søndag med pandekager og kærestetid

Søndag med pandekager og kærestetid Pandekager er det beeeedste og sammen med kæresten er det ikke dårligt. Både Nicolai og jeg har været lidt på farten her den sidste stykke tid, så det var lidt tiltrængt. Vi sov længe (læs: 12:30) og stod direkte op og lavede pandekager. Vi flyttede dyner og puder ind i stuen og satte venner på fjernsynet, super hyggeligt! Derefter fik lejligheden en tur med støvsugeren også smuttede vi i IKEA. Vi har længe gerne ville have nogle hylder til soveværelse og kontor. Så de kommende dage går med at få boret et par hylder op og gøre rummene mere eller mindre færdige 🙂

Jeg ved at jeg ikke blogger meget for tiden. Men tiden går simpelthen med at finde tid til mig selv og gør noget der gør mig glad. Jeg har ikke glemt bloggen, men der skal også være tid til mig.