Sort Diamant

Så er vi igang med en ny uge. I dag er det mandag og de plejer altså ikke at være de bedste dage, men i dag er jeg på toppen. Jeg har fri og jeg nyder det fuldt ud.

Jeg har brugt dagen på at lave ting der gør mig glad og det bør jeg virkelig gøre noget mere i. Selvom jeg har gjort rent, vasket tøj, støvsuget, ja hytten fik sgu den store tur, så har det været super rart at få gjort og kan nu sætte mig ned med god samvittighed. Det er altså hvad jeg kalder en god start på en ny uge.

Som nogen af jer måske har set på min insta story, har jeg fået en ny kaffe maskine, en Nespresso baby. En lille drøm der gik i opfyldelse, så nu ser i mig kun med en kop i fremtiden. Men det skal gøre give mig lyst til at starte dagen på en god måde. Jeg nyder kaffe, men synes faktisk altid at det er lidt besværligt med filterkaffe, så nu er der altså ingen undskylder.

I denne uge har jeg ingen planer, udover arbejder og det behager mig. Jeg har alle muligheder åbne, for at lave alt muligt og absolut ingenting. Jo, selvfølgelig skal jeg på arbejde, men da jeg stadig er på nedsat tid, 27 timer, så har jeg mere fritid. Men, det er også vigtigt for mig at bruge den tid, på mig selv. Det er jo lidt det, det hele handler om. At jeg kan få ro og tid til at komme på benene igen. Håber i alle får en god uge. Mon i skal ud på noget sjovt?