Sort Diamant

Vil bare lige sige. At hvis du også sidder alene hjemme lige nu og ikke orker at se mere Friends, fordi du kan alle afsnitende udenad. Du orker ikke lave aftensmad og du orker bestemt ikke at rydde op uden i køkkenet, hvor der står gryder og tallerkener fra i går. Så bare rolig, du er ikke alene.

Billedet i ser er min udsigt lige nu. Har lagt i sofaen sidden jeg kom hjem og magter ikke at flytte mig. Men, jeg keder mig lidt.. Noget jeg næsten altid gør når jeg er alene hjemme er at høre musik og gerne højt! (beklager naboer) Men blot at smide noget godt på højtaleren også gør hvad end det passer dig. I dag er jeg i sang humør. Derfor finder jeg ofte sangteksten på google og leger en rigtig diva. Jeg surfede lidt rundt på youtube og fandt denne fantastiske sang og ikke mindst video. Jeg har altid været en stor Justin Timberlake og var et lille barn da jeg fandt ud af, at han kom med musik her i 2018.

Men hey, hvis i sidder lidt for jer selv, så lyt til denne skønhed. Og læg specielt mærke til når koret kommer med i omkvædet, total kuldegysninger. Åhhhh, elsker den følelse.